Sundpro
Produkter | Webbutik | Tillverkning & material | Om Sundpro | Facebook | Kontakta oss


Bildgalleri
Våra val av material är självklart sådant att det inte på något sätt äventyrar kvalitét och livslängd på produkterna vi tillverkar. Materialet och produkterna ska klara hög belastning, tåla väder och vind, nedbrytande UV-strålning, hålla både form och färg i alla lägen.

Vi använder band och tråd i polyester med standardfärgerna röd, gul, svart, blå och grön. Tyger som Cordura, Bretex och läder på vissa ytor, stoppning i formfast polyeten med slutna celler.

De linor och tubband vi använder är av samma kvalitet som bergsklättrare använder. Beslag och spännen är enkla att handha och de håller. Ett regnbågsfärgat band i krysset över ryggen på hundselarna är ett av våra kännetecken. Selarna är halv- eller helfodrade med cellplast laminerat med nylonväv. Cellplasten har slutna celler så att väta ej absorberas.


Storlekar
Sundpro använder ett eget storlekssystem för selar. Storlekarna är A0 till A5 samt B5, B6 och B6XL.
Om du inte känner till vilken storlek som passar din hund kan ange följande mått:

A. Rygglängd (nacke till svansrot)(cm).
B. Halsmått (bröstbensspets till nacke, dvs halva omkretsen)(cm).
C. Bukmått (bröstbensspets MELLAN frambenen upp till svansrot)(cm).
D. Hundens vikt (kg).

Se storlekar med mått...
Storleksguide
Måtten anger du i fältet "meddelande" när du skickar beställning. Du kan ringa oss om du vill ha hjälp och/eller mer information om storlekar. Telefon 070-348 30 99.
Storlek för fodrade halsband är huvudets omkrets i cm. (Enkla halsband är justerbara i storlek mellan 40 till 60 cm).Färger

   
Svart Orange Grön Röd Gul Blå

Svart-reflex Blå-reflex Röd-reflex Regnbåge Röd-svart-grå Svart-lila-grå

Grön-svart Röd-svart
info@sundpro.se Madsen format