Frakt

Alla varor skickas med PostNord och våra normala leveranstider är 1-5 arbetsdagar. OBS! Beställningar lagda på helger/röddagar skickas tidigast på måndagen efter.Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) så kontaktar du oss. Priser anges i SEK (svenska kronor) och alla priser är inklusive 25 % moms.  Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset. 

Transportskada anmäls till det postkontor där du hämtat ut varorna. Om du upptäcker skadan då du kommit hem tar du med hela paketet (varor och embalage) till Utlämningsstället för en skadeanmälan. Hämtar du ej ut dina varor som du beställt så debiteras du vår kostnad för att skicka ditt paket fram och tillbaka samt lagerkostnad. Kostnaden för detta är för närvarande 160-400 kr. Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp.Du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vid nyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning.Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna websida samt slutförsäljning av produkter.Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker dock att på bästa sätt exponera dem så korrekt som möjligt.

14 dagars öppet köp

Enligt distansavtalslagen har du som kund rätt att returnera oanvända beställda varor. Kontakta oss inom 14 dagar från att du mottagit din beställning. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och retursedeln ska vara ifylld och skickas med. 

Om du som kund har hanterat produkten i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att produkten som returneras är mindre värd, kommer vi att dra av en summa motsvarande produktens värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Tillagd i varukorgen